Відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради


24 липня 2024 року Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено засідання виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради, в ході якого розглянуто 7 питань.

З першого питання про забезпечення потреб енергосектору Новомар’ївської сільської ради та підготовку до осінньо-зимового періоду 2024-2025 років членів виконкому проінформувала сільський голова Тамара Фесько.


Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Новомар’ївської сільської ради Світлана Гірієнко проінформувала з питань про затвердження мережі закладів освіти Новомар’ївської сільської ради на 2024/2025 навчальний рік та  стану готовності закладів освіти до нового 2024/ 2025 навчального року.

Дмитро Ткаченко доповів з питання «Про посилення заходів щодо протидії пожежам у природних екосистемах», в якому зупинився на питаннях виникнення пожеж в природних екосистемах на території Вознесенського району та на території громади. 

Акцентував увагу на необхідності активізації роботи із запобігання пожежам та загорянням на відкритих територіях, у лісосмугах, лісових насадженнях і розповсюдження на об’єкти населених пунктів, а також для забезпечення пожежної безпеки полігонів твердих побутових відходів (сміттєзвалищ) і недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ у населених пунктах та поза ними. 

Звернув увагу на необхідність проведення на територіях старостинських округів: скошування сухої рослинності; заборону утворення стихійних сміттєзвалищ; використання відкритого вогню, спалювання сухої рослинності, сміття тощо.

Співдоповідачем з даного питання виступила Людмила Конєва - начальник КО «Місцева пожежна охорона Новомар’ївської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області», яка зупинилася на питанні стану пожежної безпеки в громаді.

Галина Соловйова - керуюча справами   (секретар) виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради довела до відома присутніх питання щодо   присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна (житлові будинки). 

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

На засіданні комісії з питань розгляду звернень громадян розглянуто 7 звернень стосовно надання матеріальної допомоги.