Відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради



28 серпня 2024 року Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено засідання виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради, в ході якого розглянуто 9 питань.

Перед початком розгляду питань порядку денного, всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять, померлого на 74 році життя, Анатолія Миколайовича Кравця, ветерана органів місцевого самоврядування, який майже 20 років очолював Новомар’ївську сільську раду.

З питань щодо затвердження заходів з підготовки проекту бюджету Новомар’ївської сільської територіальної громади на 2025 рік та прогнозу бюджету Новомар’ївської сільської територіальної громади на 2026-2027 роки і про створення робочої групи з питань формування проекту  бюджету Новомар’ївської сільської територіальної громади та підготовки проекту рішення сільської ради «Про бюджет Новомар’ївської сільської територіальної громади» виступила начальник фінансового відділу сільської ради Тетяна Слюсаренко. 

Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Новомар’ївської сільської ради Світлана Гірієнко проінформувала з питань про форму організації освітнього процесу в 2024-2025 навчальному році в закладах освіти Новомар’ївської сільської ради, про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти Новомар’ївської сільської ради, про проведення обліку спортивних споруд Новомар’ївської сільської ради та про визначення уповноваженого представника Новомар’ївської сільської територіальної громади за ведення Електронного реєстру спортивних споруд.

Начальник служби у справах дітей Альона Калько  доповіла з питань щодо надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. 

Галина Соловйова - керуюча справами   (секретар) виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради, довела до відома присутніх питання щодо   присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна (житловому будинку). 

З усіх розглянутих на засіданні виконавчого комітету питань прийнято відповідні рішення.

В ході засідання сільським головою доведено до відома присутніх лист Міністерства освіти та науки України «Про організацію 2024/2025 навчального року в закладах загальної середньої освіти», яким встановлено  особливості організації нового навчального року в умовах правового режиму воєнного стану.