Виїзне засідання комісії з питань захисту прав дитини



     28.08.2024 року відбулось виїзне засідання комісії з питань захисту прав дитини на території Ганнівського старостинського округу, під керівництвом заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олени МАЄР. На порядок денний було винесено 11 питань, які стосувалися виконання батьківських обов’язків жителями Ганнівського старостинського окургу та підготовки дітей до нового навчального року, розгляд заяв щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах,  дітей, позбавлених батьківського піклування, що перебувають на первинному обліку служби у справах дітей та проживають на території  Новомар’ївської сільської ради.

    У засіданні взяли участь старости, начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури, та туризму Новомар’ївської сільської ради, представники Братського центру соціальних служб Братської селищної ради, директор Ганнівського ліцею.     

     Розглянувши питання, членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей. З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо.

Після розгляду питань були прийняті відповідні рішення,  згідно чинного законодавства.