Події дня


5 вересня Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено робочу нараду з керівниками структурних підрозділів сільської ради.

На нараді сільським головою було зроблено аналіз стану виконання бюджету ради за 8 місяців 2024 року та вказано шляхи для подальшої роботи в частині його наповнення.

Увага також була зосереджена на питаннях виконання показників бюджету сільської ради  у вересні та за 9 місяців 2024 року, початку навчального року, охоплення дітей шкільного віку навчанням, організації їх харчування та підвозу, стану пожежної безпеки, проведення закупівель, підготовки до опалювального сезону та чергової сесії сільської ради та інших.

Із кожного з розглянутих питань сільським головою було надано конкретні доручення заступникам сільського голови і керівникам структурних підрозділів, встановлено терміни для їх виконання.

Цього ж дня, Тамарою Фесько, з метою забезпечення належної організації освітнього процесу в навчальних закладах громади,  проведено засідання комісії з тарифікації педагогічних працівників закладів освіти Новомар’ївської сільської ради на 2024-2025 навчальний рік.

В ході тарифікації з директорами кожного з навчальних закладів було обговорено питання поточної роботи закладів освіти громади у зв’язку з початком навчального року, забезпечення підручниками, організації харчування дітей, зокрема пільгових категорій,  підвозу дітей до навчальних закладів, підготовки до опалювального періоду 2024/2025 року та інших питаннях.