В Обухівському закладі дошкільної освіти облаштовано найпростіше укриття


В Обухівському закладі дошкільної освіти станом на 1 вересня облаштували найпростіше укриття. Відтепер вихованці дитячого садка у разі повітряної тривоги зможуть ним скористатися, враховуючи, що воно знаходиться на території садочка. 

«Відкриття найпростішого укриття дозволить нам перейти на змішану форму навчання. Батьки дошкільнят неодноразово зверталися до сільської ради з проханням відновити роботу дитячого садка. А для цього потрібне було укриття», - наголосила працівникам ЗДО сільський голова Тамара Фесько, перебуваючи разом з заступником сільського голови Оленою Маєр 5 вересня в закладі. 

Тому, за допомогою директора ССПП «Куйбишева» Володимира Суровцева, який надав необхідні будівельні матеріали, техніку на загальну суму більше 200 тис. грн. та дякуючи професійній та злагодженій роботі керівника будівництва Сергія Виниченка, який належним чином організував роботу будівельної бригади, в двотижневий термін найпростіше укриття було готове: відновлено та пофарбовано підлогу, стіни, облаштовано сходи, поручні.

Слід зазначити, що силами працівників дошкільного закладу в укритті облаштовано внутрішній санвузол, є речі першої потреби, одноразовий посуд, аптечка, питна вода, облаштовані ігровий та навчальний куточки. 

30 серпня відповідною комісією, за участі представників Вознесенського управління ГУ ДСНС в Миколаївській області, було прийнято рішення про надання дозволу на його використання як найпростішого укриття.

Сільська рада висловлює глибоку вдячність керівнику сільгосппідприємства Володимиру Суровцеву, керівнику будівництва Сергію Виниченку та працівникам будівельної бригади за облаштування найпростішого укриття та надану можливість дітям дошкільного віку здобувати якісну освіту.