Продовжуємо тримати на контролі стан харчування та залучення дітей до навчання

Сільською радою продовжується робота по контролю за станом харчування дітей в закладах загальної середньої і дошкільної освіти та залученням учнів до навчання.

6 вересня, в рамках рейду «Урок», заступник сільського голови Олена Маєр, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму сільської ради  Світлана Гірієнко та начальник служби у справах дітей Альона Калько відвідали с. Кам’яно-Костувате Миролюбівського старостинського округу, де зустрілися з батьками та законними представниками дітей, звернувши їх увагу на відповідальність, згідно статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за забезпечення належних умов для навчання та виховання дітей, зокрема, наявністю шкільного та спортивного одягу, канцелярського приладдя, підручників тощо. 

 При відвідуванні Кам’яно-Костуватської початкової школи відбулося спілкування з учнями щодо необхідності постійного відвідування навчального закладу для належного здобуття освіти.

В рамках контролю, цього ж дня, комісією було перевірено організацію харчуванння дітей в Кам’яно-Костуватській початковій школі та Обухівському закладі дошкільної освіти: стан забезпечення продуктами та їх зберігання, наявність контрольних порцій, дотримання санітарних норм.