Привітали бібліотечних працівників громади


         Всеукраїнський день бібліотек відзначається 30 вересня багато років поспіль. 

Напередодні свята, 27 вересня, до Новомар’ївської сільської бібліотеки на урочистості з нагоди професійного свята з’їхалися бібліотекарі громади. 

З вітальним словом до них звернулася сільський голова Тамара Фесько, зазначивши, що бібліотека - найкраще місце для спілкування, залучення населення до занять за інтересами, створення на їх базі відповідних клубів і не тільки для читання, а й для занять волонтерською діяльністю, допомоги військовим,  виготовлення оберегів, психологічної підтримки, для спілкування людей поважного віку та дітей.

Сільський голова висловила подяку працівникам бібліотек за сумлінну роботу, підтримку заходів, які проводяться в громаді, в тому числі, в благоустрої населених пунктів, проведенні благодійних акцій, підтримці військових, побажала їм миру, міцного здоров’я, родинного щастя та творчої наснаги у здійсненні професійній діяльності. 

Всім присутнім бібліотечним працівникам від сільської ради було вручено подарунок зі словами вдячності за працю та зроблено спільне фото на згадку про зустріч.