Відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради



30 вересня 2024 року Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено засідання виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради, в ході якого розглянуто 13 питань.

З питання щодо затвердження прогнозу бюджету Новомар’ївської сільської  територіальної громади на 2025-2027 роки виступила начальник фінансового відділу сільської ради Тетяна Слюсаренко. 

Про стан виконання повноважень, покладених на підпорядковані структурні підрозділи доповіли їх керівники: Дмитро Ткаченко, Світлана Гірієнко та Альона Калько, які детально зупинилися на роботі, проведеній протягом 2024 року, акцентувавши увагу не тільки на виконаних завданнях, а й чітко окресливши перелік питань, над якими слід працювати.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Новомар’ївської сільської ради Світлана Гірієнко проінформувала з питання стану організації харчування у закладах загальної середньої та дошкільної освіти Новомар’ївської сільської ради.

Про заходи протипожежної безпеки на території громади доповів Дмитро Ткаченко - начальник відділу комунальної власності, інфраструктури, ЖКГ, благоустрою, господарського забезпечення та з питань цивільного захисту сільської ради.

Начальник служби у справах дітей Альона Калько виступила з питання надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та, спільно з директором Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Ліною Гризоглаз, висвітлила стан роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах на території Новомар’ївської сільської ради. 

Галина Соловйова - керуюча справами   (секретар) виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради, довела до відома присутніх питання щодо   присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна (житловому будинку). 

З усіх розглянутих на засіданні виконавчого комітету питань прийнято відповідні рішення.