Події дня 


7 жовтня 2024 року Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено робочу нараду з керівниками структурних підрозділів ради,  в ході якої було підведено підсумки роботи виконавчого апарату за тиждень, що минув, розглянуто питання виконання бюджету сільської ради, підготовки  і проведення позачергової сесії сільської ради восьмого скликання та поставлено завдання в роботі на поточний тиждень. 

Сільський голова заслухала звіти керівників структурних підрозділів про стан роботи на закріплених ділянках роботи, зупинилася на питаннях роботи закладів освіти, підготовки до опалювального періоду та інших питаннях.

Цього ж дня в ході робочої поїздки до Миролюбівського старостинського округу сільським головою Тамарою Фесько, заступником сільського голови Оленою Маєр, начальником служби у справах дітей Альоною Калько, начальником відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму сільської ради Світланою Гірієнко,  старостою Миролюбівського  старостинського округу Володимиром Шведом,  було відвідано прийомну сім’ю Євсєєнко та вручено подяку Миколаївської обласної військової адміністрації матері-виховательці Людмилі Василівні Євсєєнко за вагомий особистий внесок у виховання та захист прав і законних інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та з нагоди Дня усиновлення. 

Начальником служби у справах дітей Альоною Калько та старостою Володимиром Шведом також було відвідано сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та обстежено умови проживання дітей в них.  

Сільським головою в ході поїздки проведено робочу зустріч з директором ПрАТ «Добробут», депутатом сільської ради Олександром Мезником, в ході якої обговорено нагальні питання життєдіяльності старостинського округу та громади.

Тамарою Фесько, членами робочої групи, за участі директора ПрАТ «Добробут», депутата сільської ради Олександра Мезника, старости Володимира Шведа, директора Миролюбівської гімназії Надії Горінської комісійно проведено розгляд звернення, яке надійшло від жителя Миролюбівського старостинського округу. 

Заступником сільського голови Оленою Маєр, начальником відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму сільської ради Світланою Гірієнко відвідано Миролюбівську гімназію та заклад дошкільної освіти, де перевірено стан харчування дітей.