Привітали з 90-річним ювілеєм


9 жовтня свій 90-річний ювілей відзначила жителька села Степове Новомар’ївської громади – Ніна Іванівна Молчанова.

Незважаючи на такий поважний вік, Ніна Іванівна зберегла ясність пам’яті та мудрість, привітна, щира та усміхнена. 

В цей день очікувала вона на представників влади,  які завітали привітати ювіляршу, а це - Новомар’ївський сільський голова Тамара Фесько, перший заступник сільського голови Наталія Глаголенко та староста Григорівського старостинського округу Олена Хома. 

Ніна Іванівна та члени її родини привітно зустріли гостей, а іменинниця з посмішкою приймала вітання, квіти та подарунок.

 Вітаючи її з поважним ювілеєм, сільський голова Тамара Фесько побажала Ніні Іванівні  міцного здоров’я, теплоти та затишку в родині, радощів від дітей, онуків та правнуків, бадьорості духу ще на довгі роки.

Життєвий шлях іменинниці був непростим, як і у всіх людей її покоління: роки війни, розрухи, повоєнної відбудови. 

Народилася Ніна Іванівна на Полтавщині, а потім у 1959 році переїхала в с. Щорса тоді ще Кіровоградської області, де й пропрацювала більше 20 років до самої пенсії на різних роботах у цьому відділенні спочатку від радгоспу «Більшовик», а потім від колгоспу «Маяк».

Працьовита, енергійна, бадьора духом і сьогодні, тому всім нам слід повчитися у неї витримці, силі духу, оптимізму, які вона попри всі труднощі, пронесла через все життя та передає своєму сину, 3 онукам та 5 правнукам. 

В цей день Ніна Іванівна приймає вітання від родини, знайомих, односельців, які щиро бажають їй міцного здоров’я, аби в родинному колі зустріти ще не один день народження.

Дружна родина – це сьогодні саме цінне багатство Ніни Іванівни, бо саме в щирості та любові до найрідніших людей і криється секрет її довголіття.

Шановна Ніно Іванівно! Новомар’ївська сільська рада ще раз приєднується до привітань, бажає Вам міцного здоров’я та довгих років життя! Нехай Вас ніколи не залишають віра, надія і любов, а роки, які попереду, будуть багатими на світлі події!