Вітаємо Тетяну Гридіну з ІІІ місцем в обласному конкурсі  пісенної творчості «Ярмарок талантів»

З 21 по 26 вересня 2024 року проводився обласний конкурс пісенної творчості «Ярмарок талантів». Цей захід проводився дистанційно з метою сприяння подальшому розвитку традицій вокального мистецтва, виявлення і підтримки нових талантів, підвищення виконавського рівня, надання можливості реалізувати творчий потенціал та залучення до обласних культурно-мистецьких заходів.

Організаторами конкурсу були управління культури, національностей та релігій Миколаївської облвійськадміністрації та Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи.

Слід зазначити, що у конкурсі взяли 85 виконавців з 27 територіальних громад Миколаївської області.

Представники аматорських хорових, вокальних та фольклорних колективів, малі форми вокальних ансамблів, солісти-вокалісти, творча діяльність яких не перевищує 3 років, презентували на власний вибір один твір українською мовою у своїй манері виконання. Конкурсанти представляли свої творчі здібності у п’яти номінаціях: «Хорові колективи», «Вокальні ансамблі», «Фольклорні колективи», «Малі форми вокальних ансамблів» та «Солісти-вокалісти».

Новомар’ївську громаду у номінації «Солісти-вокалісти» представляла Тетяна Гридіна від Новомар’ївського будинку культури (керівник В’ячеслав Асцатурян). 

Журі конкурсу відзначило, що конкурсанти творчо та ретельно підійшли до вибору репертуару, артистично розкрили зміст творів. У своїх виступах учасники відобразили творчий авторський підхід та особисте бачення твору.

За результатами конкурсу Тетяна Гридіна зайняла у номінації «Солісти-вокалісти» ІІІ місце, з чим ми її і вітаємо!

10 жовтня сільський голова Тамара Фесько вручила переможиці Диплом за ІІІ місце, квіти та подарунок, відзначивши її талант, бажання дарувати свою творчість і здібності, гарний потенціал для подальшого творчого зростання, побажала їй успіхів та перемог!