Готуємося до початку зимового періоду



Складні погодні умови в зимовий період, як відомо, створюють зазвичай проблеми на дорогах, як в цілому по Україні, так і в громаді, зокрема.

На території громади проблемними стають традиційні ділянки шляхів,  зокрема, при підйомі та спуску на мосту в с. П’ятихатки та при виїзді з с. Новомар’ївка в сторону с. Людмилівка, де автомобілі мають труднощі з пересуванням.

Тому громадою, заздалегідь, було придбано протиожеледний матеріал, а силами працівників сільської ради була проведена робота по забезпеченню аварійно-небезпечної ділянки дороги до ст. Людмилівка посипним матеріалом, для того щоб випробування погодними умовами на дорозі з найбільш інтенсивним дорожнім рухом, були не такими складними.

 

Сформувані конуси з піску з відповідними мітками, дадуть можливість водіям, в разі ожеледиці, посипати дорогу задля уникнення аварійності.

Сільська рада звертається з проханням про допомогу у вирішенні цих питань, в межах своїх населених пунктів та поза ними, також керівників сільськогосподарських підприємств, фермерів, одноосібників громади, залучивши до неї свою техніку.