Нова спортивна форма – для нових перемог!



Збірна спортивна команда навчального закладу – це його візитна картка. Беручи участь у змаганнях, захищаючи честь школи та виборюючи призові місця – слід бути на висоті. Тому не останнє місце при презентації команди на різних змаганнях, турнірах та спартакіадах відіграє її зовнішній вигляд. 

Спортивна форма – це не тільки одяг для занять спортом, а й одяг, який формує прагнення до перемоги, єдності, підняття духу команди.

Тому, щоб красиво презентувати Костуватську гімназію на  різного роду змаганнях, за підтримки  директора приватного підприємства «Агрофірма «Вікторія» Олексія Степанова, було придбано нову спортивну форму для команди цього закладу освіти.

Для збірної команди гімназії це був приємний подарунок, тому, сільська рада, педагогічний та учнівський колективи щиро вдячні Олексію Вікторовичу за добру справу! 

Слід зазначити, що у новій формі команда Костуватської гімназії вже взяла участь у ІІ етапі відбіркових змагань з Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «COOL GAMES», який проходив на базі Новомар’ївського ліцею.

Спортивна команда Костуватської гімназії, як і інших навчальних закладів громади, постійно приймає участь у спортивних змаганнях, тому бажаємо, щоб з новою формою команда цього  закладу освіти з натхненням і успіхом крокувала до нових звершень і перемог!